Onze algemene voorwaarden

In verband met de toenemende problemen in Italië rond het coronavirus krijgen wij ook steeds meer vragen binnen van onze gasten over hun geboekte vakantie. Wij begrijpen de bezorgdheid en we begrijpen dat er vragen zijn over een eventuele annulering. Wij denken dan ook graag met jullie mee en hebben onze annuleringsvoorwaarden wat duidelijker geformuleerd op onze pagina Reserveringen & Algemene Voorwaarden.

Voor veel van onze gasten is de vakantie gelukkig nog ver weg en er kan nog van alles veranderen in de tussentijd, dus dat moeten we eerst even afwachten. Voor diegene waarvan de vakantie nu heel dichtbij komt, adviseren wij om het Italiaanse nieuws goed in de gaten te houden en neem contact met ons op mochten er vragen zijn.
Op de website van het ministerie van buitenlandse zaken wordt er regelmatig een update gegeven over het reisadvies voor Italië: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies?fbclid=IwAR3aryZEfjuaAxql80Dn-F2zEqMG-owIcCqQYdczlrzkEVtm-GzT4cAbg40

Als jullie geen bericht van ons krijgen dat wij uw boeking helaas moeten annuleren omdat het hier niet veilig zou zijn of dat hier onmogelijk te komen is, dan kunt u ervan uitgaan dat uw vakantie gewoon door kan gaan. Maar ook dan neem gerust contact met ons op om ervaringen en meningen met elkaar te delen.

Lees verder

Nooit meer iets missen?