Last minute korting!

De luxe vrijstaande vakantievilla, Villa Paradiso is nog vrij in de eerste week van juli en laatste week van augustus. Normaal het Top seizoen tarief à €2600,-, maar nu met €400,- korting voor €2200,- per week incl. eindschoonmaak!

Villa Paradiso is een luxe, modern en sfeervol ingerichte vrijstaande villa met airconditioning, privé zwembad en speelveld voor de kinderen.

De villa is gelegen op een heerlijke rustige plek waar u volledig tot rust kunt komen bij het zwembad, onder de grote veranda aan de eettafel of in de loungebanken met schitterend uitzicht op de Adriatische kust en de nabij gelegen golfbaan. Het huis is omgeven door een mooi aangelegde omheinde tuin dat volledige privacy biedt.
Villa Paradiso is voorzien van een ruime woonkamer, moderne keuken, toilet ruimte, wasruimte, twee 2-persoons slaapkamers, één 2-4 persoons slaapkamer, 3 badkamers ensuite, grote veranda aan 2 zijdes van het huis, omheinde tuin, privé zwembad met een schaduwpergola en een speelveld voor de kinderen. Het hele huis, zowel de slaapkamers als de keuken & woonkamer, is voorzien van airconditioning.
De villa is geschikt voor 6 tot 8 personen.

Kijk voor meer info even verder en boek direct!

Lees verder

Nooit meer iets missen?