Luxe appartementen met zwembad • Moresco

Check beschikbaarheid en Boek direct een appartement in Countryhouse Valle dell’Arcobaleno

Gelegen op een heuvel net onder het vestingstadje Moresco met 360° uitzicht over het omringende heuvellandschap en de Val d’Aso vallei, op maar 10 minuten van de Adriatische kust vindt u Countryhouse Valle dell’Arcobaleno. Dit recent geopende countryhouse biedt in totaal 7 luxe, modern ingerichte appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en een privé terras.
De appartementen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

In dit countryhouse ontbreekt het u aan niets. Alle appartementen zijn sfeervol en ruim, voorzien van parketvloer, plafonds met houten balken en ingericht met moderne meubels. Ieder appartement beschikt over een eigen privé terras, airconditioning en wifi.

Meer info & foto’s van het appartement Monterubbiano, begane grond, geschikt voor 4 personen. Meer info & foto’s van het appartement Lapedona, begane grond, geschikt voor 4 personen. Meer info & foto’s van het appartement Montefiore, begane grond, geschikt voor 4 personen. Meer info & foto’s van het appartement Petritoli, begane grond, geschikt voor 6 personen. Meer info & foto’s van het appartement Pedaso, 1e verdieping, geschikt voor 4 personen.
Meer info & foto’s van het appartement Campofilone, 1e verdieping, geschikt voor 4 personen.
Meer info & foto’s van het appartement Moresco, 1e verdieping, geschikt voor 6 personen.

Het countryhouse ligt op een groot perceel met rondom een schitterend aangelegde tuin met olijfbomen, palmbomen, fruitbomen en een groot infinity zwembad met panoramisch uitzicht voorzien van een kunstmatige waterval en jacuzzi.

Lees meer

Bij het zwembad is er een overdekt terras met tafels en een bar, waar u heerlijk even in de schaduw van een drankje kunt genieten. Naast het zwembad in de tuin is er een pizza oven en een vaste bbq plek gemaakt met een overdekt terras voorzien van eettafels. Alle gasten mogen hiervan gebruik maken, de beheerders helpen u graag bij het aansteken van de bbq en bij het opstoken van de pizza oven.
Ontspannen in de tuin, op het privé terras, op het balkon, in de loungebanken onder de veranda of bij het zwembad, de gasten in dit countryhouse kunnen volop genieten van een luxe verblijf op het Italiaanse platteland.

Aan de achterzijde van het gebouw onder de veranda met uitzicht op de Val d’Aso is er een ontspanningsruimte voor de gasten gemaakt, de ‘Pescheto’, voorzien van loungebanken, pingpongtafel en tafelvoetbal.
Op het terrein zijn er speciaal voor de wandelliefhebbers wandelpaden aangelegd, waar u heerlijk in alle rust kunt genieten van de mooie omgeving.

Zowel in de appartementen als bij het zwembad en in de ‘Pescheto’ is er wifi beschikbaar.

Het countryhouse is zeer centraal gelegen, op maar 10 minuten rijden met de auto bent u al op het strand en in 45 minuten rijden kunt u al in de bergen zijn. Alle voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden zoals, supermarkt, bakker, apotheek, restaurants zijn dichtbij. U zou zelfs naar het dorpje Moresco kunnen wandelen.

Lees minder

Wilt u meer informatie over het Countryhouse Valle dell’Arcobaleno? Kijk dan hieronder voor meer foto’s met een korte omschrijving.
Wilt u één van de appartementen huren? Boek dan direct of kijk nog even verder naar een ander vakantie appartement in Le Marche.

Valle dell’Arcobaleno

Countryhouse Valle dell’Arcobaleno ligt op een heuvel net onder het vestingstadje Moresco met uitzicht op de Val d’Aso vallei op maar 10 minuten van de Adriatische kust.

Het Zwembad

Het countryhouse beschikt over een groot infinity zwembad met panoramisch uitzicht over het heuvellandschap en is voorzien van een kunstmatige waterval en jacuzzi.

Het Countryhouse

Het countryhouse biedt 7 luxe appartementen met een moderne inrichting, allen voorzien van airconditioning en een privé terras.

Luxe Verblijf

Ontspannen in de tuin of bij het zwembad, de gasten in dit countryhouse kunnen volop genieten van een luxe verblijf op het Italiaanse platteland.

Privé terrassen

Alle appartementen zijn voorzien van hun eigen privé terras met eettafel, loungeset en waar nodig parasols.

Loungebanken

Aan de voorzijde van het pand is er een groot terras voor gezamenlijk gebruik met loungebanken en eettafels.

Mooie Uitzichten

Vanaf iedere zijde van het pand is er een mooi uitzicht over het heuvellandschap van het zuiden van Le Marche. Er is altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden.

De ‘Pescheto’

Heerlijk relaxen in de ‘Pescheto’. Een buitenruimte onder een grote veranda aan de achterzijde van het countryhouse voorzien van loungebanken, pingpong tafel en tafelvoetbal.

Tafelvoetbal

Onder de veranda in de ‘Pescheto’ kan er een potje tafelvoetbal gespeeld worden met een fantastisch uitzicht.

Pingpong

Ook kan er in de ‘Pescheto’ heerlijk in de schaduw een potje tafeltennis gespeeld worden.

Centrale Ligging

Het countryhouse is zeer centraal gelegen, op maar 10 minuten rijden met de auto bent u al op het strand van de Adriatische kust en in 45 minuten in de bergen.

De Tuin

Het countryhouse ligt op een groot perceel met rondom een mooi aangelegde tuin met olijfbomen, palmbomen, fruitbomen en allerlei bloeiende planten.

BBQ & Pizza Oven

In de tuin staat een apart gebouwtje met een bbq en pizza oven voor gezamenlijk gebruik. De beheerders helpen de gasten graag bij het opstoken.

Het Terrein

Op het terrein zijn er voor de wandelliefhebbers wandelpaden aangelegd, waar u heerlijk in alle rust kunt genieten van de mooie omgeving.

VIVA LA CASA! | Ripatransone | Le Marche | Italia | +39 3396737087 | info@vivalacasa.eu

Ook wij hechten waarde aan uw privacy voorwaarden