Luxe appartementen met zwembad • Cupra Marittima

Check beschikbaarheid en Boek direct een appartement in Casale Santi

Casale Santi is een schitterend, recent gerenoveerd landhuis dat heel dichtbij Cupra Marittima ligt, op maar 5 minuten van het strand. In dit bijzondere landhuis, dat behoort tot het Cultureel Erfgoed van de regio, zijn er recent 4 zeer luxe appartementen gerealiseerd met airconditioning en allen een eigen privé terras. Daarnaast is er een schitterend mooi infinity zwembad van 5×10 meter waar voor ieder appartement ook een overdekt privé terras met luxe lounge-ligkussens is gerealiseerd.

Op de begane grond bevinden zich twee appartementen met 2 slaapkamers: ‘Il Sole’ en ‘Le Volte’ en één appartement met 1 slaapkamer: ‘Il Giardino’.
Op de 1e verdieping bevindt zich één appartement met 3 slaapkamers: ‘Il Terrazzo’.

Meer info & foto’s van het appartement Il Giardino, geschikt voor 2-4 personen. Meer info & foto’s van het appartement Il Sole, geschikt voor 4 personen.
Meer info & foto’s van het appartement Le Volte, geschikt voor 4-5 personen. Meer info & foto’s van het appartement Il Terrazzo, geschikt voor 6 personen.

Lees meer

Buitenruimte en zwembad Casale Santi

Naast het grote huis staat een bijgebouwtje met een keuken die de gasten ook mogen gebruiken. Buiten bij het huisje staan er tafels met parasols en een vaste bbq. Indien gasten het leuk vinden wordt er wekelijks een gezamenlijke bbq avond georganiseerd en het is mogelijk aan te schuiven voor een traditioneel Italiaans diner gekookt door een locale kok.

Het zwembad ligt op een terrein hoger gelegen dan het huis. Het is een groot infinity zwembad van 5 x 10 meter, vanwaar er een prachtig uitzicht is op de Adriatische zee. Rondom het zwembad is er een houten terras met ligbedjes voor gezamenlijk gebruik en daarnaast is er voor elk appartement een apart houten terras met pergola voor de nodige schaduw en heerlijke grote kussens om lekker te relaxen.

Lees minder

Wilt u meer informatie over Casale Santi? Kijk dan hieronder voor meer foto’s of ga direct naar Prijzen, maar u mag ons natuurlijk ook bellen +39 3396737087 of mailen info@vivalacasa.eu. Wij helpen u graag verder.
Wilt u één van de appartementen huren? Boek dan direct of kijk nog even verder naar een ander vakantie appartement in Le Marche.

Casale Santi

Casale Santi is een schitterend, recent gerenoveerd landhuis met infinity zwembad en 4 zeer luxe appartementen met alle een eigen privé terras. Het ligt heel dichtbij Cupra Marittima, op maar 5 minuten van het strand.

Infinity Zwembad

Vanaf het iets hoger gelegen infinity zwembad met de afmeting 5 x 10 meter is er een prachtig uitzicht op de Adriatische zee. Rondom het zwembad ligt een groot houten terras voorzien van ligbedden en ligkussens.

Houten Terrassen

Aan de lange zijde van het zwembad ligt een groot houten terras met ligkussens voor gezamenlijk gebruik en daarnaast is er voor elk appartement een apart overdekt privé terrasje met ligkussens.

Privé Terrassen

Elk privé terras heeft zijn eigen pergola voor de nodige schaduw voorzien van zitzakken en ligkussens.

Bijgebouwtje

Naast het grote huis staat een bijgebouwtje met een keuken waar alle gasten gebruik van mogen maken. Buiten staan er tafels en een vaste bbq waar de gasten ook weer gebruik van mogen maken.

Buitenkeuken

Indien gasten het leuk vinden wordt er wekelijks een gezamenlijke bbq avond georganiseerd en het is mogelijk aan te schuiven voor een traditioneel Italiaans diner gekookt door een locale kok.

De Appartementen

Het appartement ‘Il Terrazzo’ ligt aan het grote terras op de 1e verdieping, het appartement ‘Il Sole’ ligt onder het grote terras van ‘Il Terrazzo’. Het appartement ‘Il Giardino’ ligt aan de rechterzijde van het pand en het appartement ‘Le Volte’ ligt aan de achter zijde.

Relax

Een verblijf bij Casale Santi is volop relaxen bij het zwembad of op je eigen terras genietend van de mooie omgeving en dit alles super dichtbij het strand en hoofdwegen. De tuin rondom het landhuis is zeer mooi aangelegd met hagen, bloeiende planten, pergola’s, olijfbomen en een vijver.

Prijzen & Extra Info • Casale Santi


Casale Santi is goed te bereiken via een goed begaandbare oprijlaan en beschikt over voldoende parkeerplekken.
Afstand strand Cupra Marittima: ongeveer 5 minuten met de auto.
Afstand bergen: ongeveer 50 minuten met de auto.

Prijzen 2019 per week:

Appartement Il Giardino (bg) | 2+2 pers.
Laagseizoen: €600,-
Middenseizoen: €900,-
Hoogseizoen: €1200,-

Appartement Il Sole (bg) | 4 pers.
Laagseizoen: €1050,-
Middenseizoen: €1300,-
Hoogseizoen: €1600,-

Appartement Le Volte (bg) | 4 + 1 pers.
Laagseizoen: €1050,-
Middenseizoen: €1300,-
Hoogseizoen: €1600,-
Extra persoon €15,- per nacht

Appartement Il Terrazzo (1e verdieping) | 6 pers.
Laagseizoen: €1250,-
Middenseizoen: €1500,-
Hoogseizoen: €1900,-

Laagseizoen: van 05-01 tot 01-06 en van 28-09 tot 21-12.
Middenseizoen: van 01-06 tot 06-07 en van 24-08 tot 28-09.
Hoogseizoen: van 06-07 tot 24-08.

De appartementen worden alleen per week verhuurd. In het hoogseizoen is zaterdag de wisseldag.
Buiten het hoogseizoen zijn we flexibel in aankomst en vertrekdagen.

Inclusief: eindschoonmaak, bed-, bad- en keukenlinnen (wekelijks verschoond), gas, water en electra, verwarming, wifi internet, satelliet tv, babybedje, kinderstoel, wasmachine, zwembad gezamenlijk gebruik, buitenkeuken, bbq gezamenlijk gebruik.
Exclusief: gebruikskosten airconditioning.

Wilt u één van de appartementen huren? Check beschikbaarheid en boek direct het appartement Il Terrazzo (6p)
Check beschikbaarheid en boek direct het appartement Il Sole (4+1p)
Check beschikbaarheid en boek direct het appartement Le Volte (4+1p)
Check beschikbaarheid en boek direct het appartement Il Giardino (2+2p)
of neem persoonlijk contact met ons op via de email: info@vivalacasa.eu of telefoon: +39 339 67 37 087.
Wij geven u gegarandeerd antwoord binnen 24 uur en spreken Nederlands.

VIVA LA CASA! | Ripatransone | Le Marche | Italia | +39 3396737087 | info@vivalacasa.eu

Ook wij hechten waarde aan uw privacy voorwaarden