Activiteiten tijdens uw vakantie

Voor u, onze gast in een vakantiehuis of appartement, organiseren we allerlei leuke activiteiten tijdens uw vakantie hier in het zuiden van Le Marche, Italië. Proef en beleef met ons het echte, authentieke Italië.
Wij hopen u hiermee een extra leuke herinnering te geven aan uw vakantie.

Houdt u van Italiaans eten & drinken?

Dan kunt u als lekkerbek meedoen aan een:

Gaat u voor een actieve vakantie in Italië?

Voor de actieve vakantieganger bieden we mogelijkheden als:

Bent u geïnteresseerd in één van onze activiteiten of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op via: ue.as1566488805acala1566488805viv@n1566488805etiet1566488805ivitc1566488805a1566488805 .

Kookworkshop

Houdt u van koken en wilt u meer leren over de traditionele keuken uit Le Marche tijdens uw vakantie in Italië? Wij bieden onze gasten de mogelijkheid deel te nemen aan onze Kookworkshop met aansluitend een gezamenlijke lunch of diner!

Lees meer over onze Kookworkshop

Kok aan Huis

Geen zin om te koken tijdens uw vakantie in Italië? en wilt u graag in uw vakantiehuis verwend worden met een traditioneel Marchiaans 4-gangen diner? Wij bieden hiervoor DE oplossing! Uw eigen Italiaanse Kok aan Huis.

Lees meer over onze Kok aan Huis

Pizza Workshop

Altijd al pizza willen leren maken? Dat kan nu samen met ons tijdens onze Pizza Workshop hier in Le Marche! U bent meer dan welkom op één van onze Pizza Workshop locaties, waar u samen met de Pizzaiolo (pizzabakker) de geheimen leert kennen van een echte dunne Italiaanse pizza.

Lees meer over onze Pizza Workshop

Wijnproeverij & Wijntour

Voor de wijnliefhebbers onder ons is het mogelijk deel te nemen aan onze Wijnproeverij of Wijntour hier in het zuiden van Le Marche. Aan jullie nu de kans om de wijnen van onze bijzondere druivenrassen te proeven en mee te nemen naar huis!

Lees meer over onze Wijnproeverijen

Olijfolie Proeverij

Doe mee aan onze Olijfolie proeverij bij een locale ‘frantoio’ waar u alles te weten komt over de geheimen van de echte Italiaanse Extra Vergine Olijfolie. Onder het genot van een hapje gaat u 5 verschillende soorten olijfolie proeven.

Lees meer over onze Olijfolie Proeverij

Rondleiding Pastafabriek

Pasta is voor Italianen het belangrijkste in hun leven en in het plaatsje Campofilone weten ze daar alles van. Wij bieden onze gasten exclusief de mogelijkheid een kijkje te nemen in de 1e en oudste pastafabriek van Campofilone.

Lees meer over deze Rondleiding

Truffel Jacht

Bent u gek van truffels? Dan moet ik deze activiteit zeker niet missen! Want de truffel jacht is een fantastische dag uit tijdens uw vakantie, waarbij u met honden in een lokaal privé bos op het platteland van Ascoli Piceno op zoek gaat naar de witte of zwarte truffel.

Lees meer over onze Truffel Jacht excursie

Wandelen & Hiken

In het schitterende Monte Sibillini gebergte kan er prima gewandeld worden en er zijn verschillende en uitdagende wandelroutes. Wij bieden onze gasten de mogelijkheid de Monte Sibilla te ontdekken onder begeleiding van een engels sprekende en gediplomeerde gids.

Lees meer over Wandelen & Hiken in de bergen

Quad Bike excursie

Als u een echt geweldige actieve ervaring op uw vakantie in Le Marche wilt met uw gezin of vriendengroep, probeer dan onze Quad Bike excursie in de prachtige natuur van de uitlopers van het Sibillini gebergte hier in het zuiden van Le Marche.

Lees meer over onze Quad Bike excursie

Paardrijden

Op de rug van een paard is het waarschijnlijk één van de beste manieren om het prachtige landschap van Le Marche te verkennen, want u zult de diversiteit aan landschappen van onze prachtige regio langzaam aan u voorbij zien trekken.

Lees meer over onze Paardrij excursie