Privacy verklaring Viva la Casa!

Viva la Casa!, gevestigd aan
Corso Vittorio Emanuele 97
63065 Ripatransone
ITALIA,
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
ue.as1544818180acala1544818180viv@o1544818180fni1544818180
Corso Vittorio Emanuele 97, 63065 Ripatransone ITALIA
+39 339 6737087

Persoonsgegevens die wij verwerken

Viva la Casa! verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via ue.as1544818180acala1544818180viv@o1544818180fni1544818180, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Viva la Casa! verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Viva la Casa! verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Viva la Casa! neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Viva la Casa!) tussen zit. Viva la Casa! gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  1. Bukazu; boekingssysteem voor het verwerken van alle boekingen, opties en annuleringen. Correcte verwerking boekingen en administratie. Geen gevolgen; de klantgegevens staan alleen vermeld in de desbetreffende boeking en ze krijgen dus ook alleen informatie opgestuurd of er wordt contact met ze opgenomen over deze boeking. De klantgegevens worden ook naar de eigenaren van de accommodaties gestuurd waar is gereserveerd.
  2. Mailprogramma Thunderbird; mailverkeer tussen de klant en ons om aanvragen van de klant te verwerken en/of vragen van de klant te beantwoorden. Bij boeking via de mail worden de persoonsgegevens van de klant die de klant zelf heeft opgestuurd opgeslagen in een aparte map. Gevolgen: de mailadressen van iedereen die ons benaderd worden opgeslagen in de mailinglijst voor Mailchimp.
  3. Mailchimp; programma voor het versturen van een nieuwsbrief 1x in de 2 maanden (soms minder). Onze klanten informeren over ons laatste nieuws en aanbiedingen. Wij hopen hierdoor dat we onze klanten kunnen motiveren om hier terug te komen op vakantie. Gevolgen; eens in de zoveel tijd krijgen klanten een mailing, waarvoor ze zich ook kunnen afmelden.
  4. Open Office; programma waarin de facturen gemaakt worden voor de huiseigenaren, waarin de naam van de klant vermeld staat. Administratie verwerking. Geen gevolgen.
  5. Open Office; in dit programma worden de facturen gemaakt waarin de naam van de klanten vermeld staan.
  6. Dropbox; hierin staan de reserveringsbevestigingen en facturen opgeslagen. Gevolgen: geen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Viva la Casa! bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 7 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

Viva la Casa! verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Viva la Casa! blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Viva la Casa! gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Viva la Casa! en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar ue.as1544818180acala1544818180viv@o1544818180fni1544818180. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Viva la Casa! wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Viva la Casa! neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via ue.as1544818180acala1544818180viv@o1544818180fni1544818180