Italië, vakantieland bij uitstek

Italië, het land van prachtige stranden, idyllische binnenlandse dorpen, historische steden, een heerlijk klimaat, pizza en pasta. Het is dan ook geen wonder dat voor velen over de hele wereld dit dé ideale vakantiebestemming is.
Genieten en relaxen in het land van ‘La Dolce Vita’ en ‘Piano Piano’ dat is toch wat iedereen wil op vakantie? Het zegt al genoeg dat voor Amerikanen een reis naar Europa bijna niet compleet is, zonder een bezoek aan Italië. Ook onder Nederlanders en Belgen behoort Italië steevast tot de topbestemmingen als het neerkomt op zonvakanties, stedentrips, cultuurvakanties en een groot aantal andere soorten vakanties.

Italië heeft een grote aantrekkingskracht voor veel mensen, de taal, het eten, de cultuur, de rare gewoontes en de altijd vriendelijke bevolking zijn voor veel toeristen een hele bijzondere ervaring, die ze nooit meer vergeten en telkens weer opnieuw opzoeken.

Vakantie in Italië

Veel vakanties worden doorgebracht in een appartement in een agriturismo, in een vakantiehuis met privé zwembad of op een camping.
Kampeerliefhebbers zijn vooral te vinden bij de Italiaanse meren zoals het Lago Maggiore en het Gardameer, wie een stedentrip wil maken kan uit een groot aantal Italiaanse steden kiezen waaronder Rome, Venetië, Napels, Florence, Verona, Palermo, Pisa en Milaan. Cultuurliefhebbers boeken bijvoorbeeld vaak een vakantiehuis in Italië gelegen in Toscane en Umbrië, maar laten we in dit kader daar gerust ook Le Marche bij zetten. Wilt u een vakantiehuis, villa of appartement huren in Le Marche? Wij zijn u graag van dienst.
Le Marche doet denken aan Toscane, maar is nog niet overspoelt met toerisme en hier vindt u dan ook nog de rust, de ruimte, de puurheid van het normale leven in Italië en super vriendelijke mensen.

afbeelding bescrvijing

Nooit meer iets missen?