Met het vliegtuig naar Italië

Bent u van plan met het vliegtuig naar Le Marche in Italië te komen? Wij geven u graag enkele tips.

Voor diegene die liever met het vliegtuig naar Italië komen, biedt Ryanair goedkope vluchten aan vanaf Düsseldorf-Weeze, Brussel (Charleroi) en Eindhoven naar Ancona, Bologna en Pescara. Vanaf Eindhoven zijn er dagelijks vluchten met Transavia naar Bologna. Vanaf Amsterdam zijn er vluchten van All Italia en KLM naar Bologna en Rome.

Het vliegveld van Ancona ligt centraal in Le Marche op gemiddeld ca. 100 km en ligt het dichts bij de meeste accommodaties die wij in ons aanbod hebben. Een goed alternatief is ook het vliegveld Pescara, gelegen in de provincie Abruzzo op ca. 120 km van de accommodaties.
Hieronder kunt u bekijken wat voor u een aantrekkelijke verbinding is. Verder advies nodig? Aarzel niet ons te bellen of te mailen.

 van/naar  Ancona  Pescara  Bologna  Rome
 Dusseldorf (Weeze)  di + zo  di + do + za
 Brussel (Charleroi)  vrij + zo  ma + di + vrij + zo  dagelijks  dagelijks
 Eindhoven  ma + woe + do + vrij + za  dagelijks

Het seizoen loopt van april t/m november. Daarbuiten wordt er door een paar maatschappijen minder gevlogen.

Auto Huren in Italië

Een auto huren kan op een heleboel adressen, zoek op het internet naar goedkoop auto huren Italië en er zullen diverse aanbiedingen verschijnen. Veelal kunt u via de website van de vliegtuigmaatschappij direct een auto huren.
Het huren van een auto hoeft zeker niet zo duur te zijn als u het vergelijkt met zelf rijden en een eventuele overnachting onderweg.
Let op bij het reserveren van uw huurauto dat alle nodige verzekeringen en belastingen zijn inbegrepen, waaronder de luchthaven belasting, een goed gedekte WA verzekering, waarbij ook het dak, banden, bodem en glasschade is gedekt en let op dat het eigen risico standaard wordt terugbetaald. Let ook op het brandstofbeleid. Het brandstofbeleid verschilt per verhuurmaatschappij. Er wordt soms fors geld gevraagd voor een volle tank benzine. Selecteer het filter ‘vol-vol’, laat u niet verrassen! Een duurdere auto kan soms goedkoop uitpakken.

Op deze manier kunt dus 100% zorgeloos rondrijden. Optimaal genieten en gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse.

Nooit meer iets missen?