Truffel Jacht

Bent u gek van truffels? Dan wilt u deze activiteit zeker niet missen! Want de truffel jacht is een fantastische dag uit tijdens uw vakantie, waarbij u met honden in de bossen ergens op het platteland in de buurt van uw accommodatie, op zoek gaat naar de witte of zwarte truffel (afhankelijk van het seizoen).

U gaat met een groep in de ochtend of de late namiddag op pad en gaat de spanning voelen van de jacht; gaan de honden wat vinden? En tegelijkertijd is het genieten van de natuur en de prachtige omgeving in het zuiden van Le Marche. Aansluitend zal er een heerlijke lunch of diner voor u bereid worden in de Osteria van de truffeljager. Daar geniet u van een verrukkelijk 3-gangen menu, gebaseerd op uw gevonden truffels van die dag.

Reserveer uw truffel jacht

• Wanneer: op afspraak.
• Tijdstip: op afspraak, in de ochtend of late namiddag.
• Duur excursie: 1-2 uur met aansluitend lunch of diner.
• Waar: ergens op het platteland in de buurt van uw accommodatie, exacte locatie op afspraak.
• Aantal personen: minimale deelname 4 personen.
• Prijs: €60,- per persoon incl. 3-gangen lunch/diner.

Wilt u zeker zijn van een plek? Reserveer de Truffel excursie dan ruim voor aankomst, want vooral in het hoogseizoen is er veel vraag naar en loopt onze planning snel vol.
Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail: ue.as1555730255acala1555730255viv@n1555730255etiet1555730255ivitc1555730255a1555730255

Truffels in Le Marche

De truffel: u vindt ze bij ons in de buurt van Ascoli Piceno. Voor de liefhebbers is het een echte must om mee te doen aan onze truffeljacht.

Truffel jacht

U gaat met een groep in de bossen ergens op het platteland in de buurt van uw accommodatie op zoek naar de witte of zwarte truffel.

Truffel Honden

De honden zijn speciaal getraind om de truffels op te sporen en ze vinden het ook super leuk.

Truffel gevonden!

De truffeljager moet er snel bij zijn om de truffel van de hond af te pakken.

Spannend

Elke keer is het weer spannend wanneer, en of de hond de truffels weet te vinden.

Ervaar de natuur

Verser kunt u ze niet krijgen, op deze manier ervaart u de natuur en zijn producten op z’n best.

Buiten in de Natuur

De truffeljacht is lekker buiten zijn in de natuur met honden die het helemaal leuk vinden om truffels te zoeken voor u.

De Oogst

Elke keer is het afwachten hoeveel de oogst zal zijn, dit hangt heel erg af van het seizoen en de weersomstandigheden.

Lunch!

Na afloop zal er een heerlijke lunch voor u bereid worden in de Osteria van de truffeljager, waar u gaat genieten van uw gevonden truffels van die dag.

Pasta met Truffel

Van de oogst worden de heerlijkste gerechten gemaakt, zoals deze ravioli gevuld met ricotta, parmazaan en verse truffel. Heerlijk!