Paardrijden

Vanaf de rug van een paard is waarschijnlijk één van de beste manieren om het prachtige landschap van Le Marche te verkennen. Op deze manier ziet u de diversiteit aan landschappen van onze prachtige regio langzaam aan u voorbij trekken.

Voor de excursie Paardrijden wordt u door een Engelssprekende gids meegenomen naar het Sibillini-gebergte, in het hart van het zuiden van Le Marche. U maakt een prachtige buitenrit door inheemse bossen, glooiende heuvels, rivieren en meren in de uitlopers van de indrukwekkende bergketen. Ontdek een aantal adembenemende en onvergetelijke uitzichten op de rug van een paard.
Deze rit is alleen geschikt voor gevorderden en is alleen mogelijk met minimaal 2 jaar relevante rijervaring.
Voor de beginners bieden we alternatieve en gemakkelijkere routes langs vlakke ruiterpaden. De minimale leeftijd voor deelname aan de beginnersrit is 10 jaar. Wij adviseren u om geschikte kleding en schoenen te dragen en het is verplicht een kep te dragen.

Reserveer uw excursie Paardrijden

• Wanneer: op afspraak.
• Tijdstip: op afspraak.
• Duur rit: ongeveer 1 uur.
• Waar: Sibillini gebergte.
• Aantal personen: minimale deelname 4 personen, maximale deelname 10 personen.
• Prijzen:
€50,- per persoon inclusief verzekering.

Wilt u zeker zijn van een plek? Reserveer de excursie Paardrijden dan ruim voor aankomst, want vooral in het hoogseizoen is er veel vraag naar en loopt onze planning snel vol.
Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail: ue.as1555728658acala1555728658viv@n1555728658etiet1555728658ivitc1555728658a1555728658

Paardrijden

Voor de excursie wordt u meegenomen naar het Sibillini-gebergte in het hart van het zuiden van Le Marche door een Engelssprekende gids.

Buitenrit

U maakt een prachtige buitenrit door inheemse bossen, glooiende heuvels, rivieren en meren in de uitlopers van de indrukwekkende bergketen.

Rondjes lopen

Voordat u vertrekt, loopt u eerst even wat rondjes met het paard om het aan u te laten wennen.

De natuur in

Zodra iedereen gewend is en klaar voor vertrek, gaat u gezamenlijk op pad de natuur in.

Kleine kinderen

Zijn uw kinderen nog te klein voor een rit? Er zijn enkele pony’s waarmee ze zich kunnen vermaken.

Manege

Zo is er voor kinderen van elke leeftijd wel iets leuks te beleven op de manege.