Architectuur & Interieur • Verbouwing in Le Marche

Overweegt u een huis te kopen of te gaan verbouwen in Italië? En heeft u hulp nodig bij de verbouwing of inrichting van uw vakantiehuis in Le Marche?

Graag brengen wij u in contact met de juiste personen en bedrijven. Samen met ons team van betrouwbare deskundigen zorgen wij ervoor dat de verbouwing van uw toekomstige vakantiehuis in Le Marche, Italië in goede handen is. U voorkomt hiermee dat u uiteindelijk niet voor vervelende (financiële) verrassingen komt te staan.

Van interieur ontwerp tot bouw begeleiding

We begeleiden u tijdens het hele traject, van de coördinatie tot het ontwerp van het project.
Ons doel is om comfortabele (vakantie)huizen te maken, die voldoen aan de eisen van deze tijd. Rust, ruimte en duidelijke lijnen zijn voor ons de basis van ieder ontwerp, waarbij we graag de combinatie aangaan tussen oude en nieuwe materialen.
Samen met u als opdrachtgever hopen wij dat we met elkaar plezier beleven aan dit proces. Wij halen het maximale uit wat erin zit binnen uw budget en binnen de door u gestelde tijd. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze projecten.

Zou u graag onze hulp willen en bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op via de mail ue.as1502918777acala1502918777viv@o1502918777fni1502918777 of via telefoon +39 339 6737087. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën.

Casa dei Colombi

Wij willen graag dit speciale project met jullie delen om te laten zien wat er allemaal mogelijk is om met wat extra creativiteit een gaaf interieur te maken op een low-budget basis. Het resultaat: een mix van stijlen en Delfts Blauw.

Lees verder

Casolare Re Sole

In september 2011 zijn we gestart met renovatie van deze boerderij in Le Marche, Italië. De boerderij moest omgetoverd worden in een B&B met privé verblijf. Wij hebben hiervoor het gehele project ontworpen en begeleid. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de gasten laaiend enthousiast!

Lees verder

Casa dell Orto

In 2013 zijn we gestart met de verbouwing van dit landhuis in een luxe vakantiehuis in Le Marche, Italië. Wij hebben hiervoor de interieur tekeningen gemaakt en kregen de verantwoording voor de gehele bouwbegeleiding.

Lees verder

Project 2=1

In samenwerking met Buro Winters te Nijmegen hebben we twee appartementen veranderd in één groot appartement op twee verdiepingen. Hiervoor hebben we het hele interieur ontwerp tot in detail uitgewerkt, zodat we bij de verbouwing weinig tot geen verrassingen zijn tegen gekomen.

Lees verder